Jongeren met ASS

Wil jij graag op vakantie? En heb je een stoornis in het autisme spectrum (ASS), maar je bent niet verstandelijk beperkt? Dan zijn onze vakantieweken wellicht wat voor jou!

Data en soorten vakantieweken

De volgende vakantieweken staan gepland voor D.V. 2023:

Klik op de locatie voor meer informatie! De prijzen voor de weken staan achteraan vermeld. Deze zijn p.p.

Leiding en programma

De midweek staat onder leiding van een algemeen leider/ predikant en een gastvrouw. Je krijgt een persoonlijk begeleider die in deze midweek je vaste aanspreekpunt is.
Het programma van de vakantieweek stemmen we af op de groep en passen we waar nodig individueel aan. We hebben een actief programma met voldoende ruimte voor rust en ontspanning.
We sturen je vooraf een programmaboekje waar je in kunt vinden wie er met de vakantie mee gaan, wat het programma is van deze week en praktische informatie over de vakantieweek. Je begeleider in deze week neemt voor de vakantieweek telefonisch contact met je op om kennis te maken. Als je voor de eerste keer met een week mee gaat komt je begeleider op bezoek bij je thuis en hebben we een kennismakingsgesprek, zodat we wederzijdse verwachtingen kunnen bespreken.

Annuleringsverzekering

Wij adviseren u zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Meer informatie hierover vindt u op de pagina Annuleringsvoorwaarden vakantieweken.

Aanmelden

Wil je mee met onze weken voor jongeren met ASS, meld je hiervoor dan aan via onderstaand formulier. Na het invullen van je basisgegevens krijg je een mail toegestuurd met daarin een vragenlijst die we graag ingevuld weer terug ontvangen om je aanmelding compleet te maken.

Bezorg jij onze gasten een onvergetelijke week?

Geef je op als vrijwilliger!