Jongeren met ASS

Wil jij graag op vakantie? En heb je een stoornis in het autisme spectrum (ASS), maar je bent niet verstandelijk beperkt? Dan zijn onze vakantieweken wellicht wat voor jou!

Data en soorten vakantieweken

De volgende vakantieweken staan gepland voor D.V. 2022:

Klik op de locatie voor meer informatie!

De kosten voor deze weken zijn €425,- p.p.

Voor de vakantie van 15 t/m 19 augustus in Noordeloos voor jongeren met autisme van 13 t/m 17 jaar zijn we op zoek naar een vrijwilliger, gezien de samenstelling van het team en de gasten zijn we op zoek naar een vrouw. Aanmelden hiervoor kan hier.

Leiding en programma

De midweek staat onder leiding van een algemeen leider/ predikant en een gastvrouw. Je krijgt een persoonlijk begeleider die in deze midweek je vaste aanspreekpunt is.
Het programma van de vakantieweek stemmen we af op de groep en passen we waar nodig individueel aan. We hebben een actief programma met voldoende ruimte voor rust en ontspanning.
We sturen je vooraf een programmaboekje waar je in kunt vinden wie er met de vakantie mee gaan, wat het programma is van deze week en praktische informatie over de vakantieweek. Je begeleider in deze week neemt voor de vakantieweek telefonisch contact met je op om kennis te maken. Als je voor de eerste week mee gaat komt je begeleider op bezoek bij je thuis.
Als je voor het eerst deze week meegaat, hebben we een kennismakingsgesprek, zodat we wederzijdse verwachtingen kunnen bespreken.

Annuleringsverzekering

Wij adviseren u zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Meer informatie hierover vindt u op de pagina Annuleringsvoorwaarden vakantieweken.

Aanmelden

Het is weer mogelijk om je aan te melden als gast of vrijwilliger voor de vakantieweken voor jongeren met ASS. Dit kan je doen door onderstaand formulier in te vullen.

LOADING..

Bezorg jij onze gasten een onvergetelijke week?

Geef je op als vrijwilliger!