Jongeren met ASS

Wil jij graag op vakantie? Heb je een stoornis in het autisme spectrum (ASS) en heb je geen verstandelijke beperking? Dan zijn onze vakantieweken wellicht wat voor jou!
Er worden verschillende (mid)weken georganiseerd met leuke activiteiten voor jongeren vanaf 12 jaar. Er zijn 3 leeftijdsgroepen: 12 t/m 17 jaar, 18 t/m 24 jaar en 25 t/m 35 jaar.

Data en soorten vakantieweken

Voor D.V. 2024 staan de volgende weken gepland:

  • 5 t/m 9 augustus, Maria Johanna Hoeve, Noordeloos, 18-24 jaar, €450,-
  • 12 t/m 16 augustus, Reezicht Rouveen, 12-17 jaar, €450,-
  • 10 t/m 16 augustus, Hoge Hexel, 25-35 jaar, €450,-

Voor meer informatie over de locatie kan je op de naam klikken. De prijs staat vermeld achter de weken.

Leiding en programma

De midweek staat onder leiding van een algemeen leider/ predikant en een gastvrouw. Je krijgt een persoonlijk begeleider die in deze midweek je vaste aanspreekpunt is.
Het programma van de vakantieweek stemmen we af op de groep en passen we waar nodig individueel aan. We hebben een actief programma met voldoende ruimte voor rust en ontspanning.
We sturen je vooraf een programmaboekje waar je in kunt vinden wie er met de vakantie mee gaan, wat het programma is van deze week en praktische informatie over de vakantieweek. Je begeleider in deze week neemt voor de vakantieweek telefonisch contact met je op om kennis te maken. Als je voor de eerste keer met een week mee gaat komt je begeleider op bezoek bij je thuis en hebben we een kennismakingsgesprek, zodat we wederzijdse verwachtingen kunnen bespreken.

Annuleringsverzekering

Wij adviseren u zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Meer informatie hierover vindt u op de pagina Annuleringsvoorwaarden vakantieweken.

Aanmelden

Het kan weer! U kan zich aanmelden voor onze prachtige vakantieweken. Wilt u ook mee? Vul dan onderstaand formulier in.

Als u het formulier heeft ingevuld is het belangrijk dat u op versturen drukt. Als u dat hebt gedaan wordt u naar boven op de pagina gestuurd. Het kan zo zijn dat het formulier niet goed is verzonden. Om dit te controleren moet u even naar beneden scrollen. Als daar het formulier weg is dan is hij verzonden en ontvangt u een mail. Als het formulier daar nog staat kan het zo zijn dat u per ongeluk een vraag vergeten bent in te vullen. Wilt u dat alsnog doen en hem dan verzenden? U krijgt een mail als uw aanmelding goed is binnengekomen. Mocht u geen mail krijgen, controleer dan alstublieft uw spam of ongewenste mail in uw mailbox. Mocht u echt niks hebben binnengekregen is de kans groot dat wij uw aanmelding niet hebben gehad en vragen wij u opnieuw het formulier in te vullen.

Bezorg jij onze gasten een onvergetelijke week?

Geef je op als vrijwilliger!