Mensen met een lichamelijke beperking

Wilt u graag op vakantie, maar heeft u assistentie nodig bij de lichamelijke verzorging en/of bij het gebruik van de maaltijden? Deze vakantieweken zijn voor mensen die bijvoorbeeld van een tillift gebruik maken, moeilijk ter been zijn, slechtziend/blind zijn of een hart- of longaandoening hebben. Als u geen verzorging nodig hebt maar wél graag gebruik wil maken van de aanpassingen, zijn deze vakantieweken wellicht wat voor u en jou.  Gebruikt u een dieet? Geen enkel probleem, ook dat kan de kok voor u regelen. Kortom, u/jij bent van harte welkom.

Data, soorten vakantieweken en kosten

Er zijn vakantieweken voor mensen jonger dan 50 jaar, van alle leeftijden en weken voor echtparen waarvan één van beiden of beiden zorg nodig heeft.

Op dit moment zijn de volgende weken gepland voor D.V. 2023:

Klik op de locatie voor meer informatie!

Leiding en programma

Het kernteam – bestaande uit een algemeen leider, predikant, gastvrouw, arts en hoofd zorg – doet er, samen met een groep enthousiaste vrijwilligers, alles aan om u een fijne en ontspannen week te bezorgen. De Bijbel staat deze week centraal. De predikant verzorgt op zondag twee kerkdiensten in het huis of aan boord van het vakantieschip of, als het mogelijk is, in een plaatselijke kerk.
Wanneer u in een accommodatie verblijft, is er elke dag een ander programma: iets creatiefs, een wandeling of een spel. Eén dag maken we een uitstapje met de bus.
Wanneer u met het vakantieschip meegaat, gaan we elke dag van boord voor een wandeling of een leuk uitstapje in de plaats waar we in de haven liggen. Bent u slecht ter been, dan kunt u gebruik maken van een rolstoel.

Wanneer u als gast naar Nieuw Hydeprak Roosevelt paviljoen in Doorn gaat, is er ook ruimte voor de mantelzorger. Gesprek met elkaar, het delen van ervaringen en een luisterend oor voor uw dagelijkse ervaringen.

Annuleringsverzekering

Wij adviseren u zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Meer informatie hierover vindt u op de pagina Annuleringsvoorwaarden vakantieweken.

Aanmelden

Het kan weer! U/je kan zich/je aanmelden voor onze prachtige vakantieweken voor mensen met een lichamelijke beperking. Wil(t) u/jij ook mee? Meld u/je dan aan door onderstaand formulier in te vullen. In het formulier word aan u/je gevraagd om een aantal documenten te downloaden. Dat zijn de volgende documenten:

Als u/je op de naam klikt dan opent er een nieuw tabblad waar u/je het document kan downloaden.