Mensen met een lichamelijke beperking

Wilt u graag op vakantie, maar heeft u assistentie nodig bij de lichamelijke verzorging en/of bij het gebruik van de maaltijden? Deze vakantieweken zijn voor mensen die bijvoorbeeld van een tillift gebruik maken, moeilijk ter been zijn, slechtziend/blind zijn of een hart- of longaandoening hebben. Als u geen verzorging nodig hebt maar wél graag gebruik wil maken van de aanpassingen, zijn deze vakantieweken wellicht wat voor u en jou.  Gebruikt u een dieet? Geen enkel probleem, ook dat kan de kok voor u regelen. Kortom, u/jij bent van harte welkom.

Data, soorten vakantieweken en kosten

Er zijn vakantieweken voor mensen jonger dan 50 jaar, van alle leeftijden en weken voor echtparen waarvan één van beiden of beiden zorg nodig heeft.

Voor D.V. 2024 staan de volgende weken gepland voor mensen met een lichamelijke beperking:

Klik op de locatie als u meer wilt weten over de voorzieningen. De prijs voor de vakantieweek staat vermeld per week.

Leiding en programma

Het kernteam – bestaande uit een algemeen leider, predikant, gastvrouw, arts en hoofd zorg – doet er, samen met een groep enthousiaste vrijwilligers, alles aan om u een fijne en ontspannen week te bezorgen. De Bijbel staat deze week centraal. De predikant verzorgt op zondag twee kerkdiensten in het huis of aan boord van het vakantieschip of, als het mogelijk is, in een plaatselijke kerk.
Wanneer u in een accommodatie verblijft, is er elke dag een ander programma: iets creatiefs, een wandeling of een spel. Eén dag maken we een uitstapje met de bus.
Wanneer u met het vakantieschip meegaat, gaan we elke dag van boord voor een wandeling of een leuk uitstapje in de plaats waar we in de haven liggen. Bent u slecht ter been, dan kunt u gebruik maken van een rolstoel.

Wanneer u als gast naar Nieuw Hydeprak Roosevelt paviljoen in Doorn gaat, is er ook ruimte voor de mantelzorger. Gesprek met elkaar, het delen van ervaringen en een luisterend oor voor uw dagelijkse ervaringen.

Annuleringsverzekering

Wij adviseren u zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Meer informatie hierover vindt u op de pagina Annuleringsvoorwaarden vakantieweken.

Aanmelden

Het kan weer! U/je kan zich/je aanmelden voor onze prachtige vakantieweken voor mensen met een lichamelijke beperking. Wil(t) u/jij ook mee? Meld u/je dan aan door onderstaand formulier in te vullen. In het formulier word aan u/je gevraagd om een aantal documenten te downloaden. Dat zijn de volgende documenten:

Als u/je op de naam klikt dan opent er een nieuw tabblad waar u/je het document kan downloaden.

Als u/je het formulier heeft/hebt ingevuld is het belangrijk dat u/je op versturen drukt. Als u/je dat hebt gedaan wordt u/je naar boven op de pagina gestuurd. Het kan zo zijn dat het formulier niet goed is verzonden. Om dit te controleren moet u/je even naar beneden scrollen. Als daar het formulier weg is dan is hij verzonden en ontvangt u/je een mail. Als het formulier daar nog staat kan het zo zijn dat u/je per ongeluk een vraag vergeten bent in te vullen. Wil(t) u/je dat alsnog doen en hem dan verzenden? U/je krijgt een mail als uw/je aanmelding goed is binnengekomen. Mocht u/je geen mail krijgen, controleer dan alstublieft uw/je spam of ongewenste mail in uw/je mailbox. Mocht u/je echt niks hebben binnengekregen is de kans groot dat wij uw/je aanmelding niet hebben gehad en vragen wij u/je opnieuw het formulier in te vullen.