Actief in Doorn

De actieve vakantie vond dit jaar van 10 tot 17 augustus plaats in Doorn. De 15 gasten en 4 vrijwilligers hebben die week zo´n 180 km gefietst met eigen of een gehuurde e-bike.
‘s Zaterdagsavonds een rondje Leersum om te wennen, zodat iedereen ‘s zondags op de fiets naar de kerk in Langbroek kon. Tussen de kerktijden door zijn we naar de uitkijktoren gewandeld, een hele klim maar het uitzicht was de moeite waard! Op maandag gingen we na de preekbespreking op de fiets naar boekhandel Den Hertog in Houten. Nat geregend, maar dat mocht de pret niet drukken;-) ‘s Avonds een leuke quiz zoals bijna iedere avond.
Dinsdag na de crea-ochtend naar het Tabaksmuseum in Amerongen en een terrasje gepikt. Woensdag een andere richting op gefietst: naar het Kersenmuseum in Cothen, daar onze picknicktasjes genuttigd en daarna via Wijk bij Duurstede naar Langbroek en van een lekker ijsje genoten bij een nostalgische bakkerij. Donderdag eerst Bijbelstudie en ‘s middags met de bus naar Ampies Tuinen in ‘t Harde. Wat een mooie bloemen daar!
Vrijdagmorgen was ter vrije besteding, ‘s middags gingen we op de fiets naar het Leersumse Veld waar we een ritje met de paardentram hebben gemaakt. Wat was de hei mooi! ‘s Avonds nog een gezellige avond met elkaar en op zaterdag was er helaas alweer het afscheid.
We kunnen terugzien op een geslaagde actieve vakantieweek met en voor elkaar!