Tot rust komen? Meld je aan voor het oaseweekend!

  • Locatie: De Drômegaard in Kesteren
  • Wanneer: 1 t/m 4 maart 2024 & 22 t/m 25 maart 2024
  • Kosten: € 169,-  twee personen op één kamer, € 199,- alleen op kamer
  • Tijden: Het weekend is van vrijdagmiddag 16.00 uur tot maandagmorgen 10.00 uur.

Net over de Rijn in het Betuwse dorpje Kesteren ligt De Drộmegaard. Een gezellige woning met een huiselijke sfeer waar je je al snel thuis zult voelen. De winter maakt langzaam weer plaats voor de lente. Binnen is het goed vertoeven en buiten op het terras kan de voorjaarszon al heel aangenaam zijn.

We hopen weer mooie dagen te organiseren voor vrouwen die gescheiden zijn of zij die in de woestijn van de echtscheidingsprocedure zitten een oase van warmte en rust nodig hebben. Hier ondervinden we momenten van (h)erkenning, bezinning en ontspanning met elkaar waarin de Bijbel centraal staat. De groep bestaat uit ongeveer tien vrouwen. Of je nu 25 jaar of 65 jaar bent, je bent van harte welkom.

Terugblik oaseweekend

De gasten van het oaseweekend kijken samen terug op een heel fijn weekend. Er was een goede klik en echt openheid. Er is veel gewandeld en in een restaurant koffie gedronken. Op zondag is in Rijssen twee keer een kerkdienst bezocht. Ze hadden met elkaar ook een fijne Bijbelstudie met als thema : “Schuilen bij de Allerhoogste” met verwijzing naar Psalm 91 en Jesaja 32. Bij een volgend oaseweekend zouden de meeste gasten zich weer opgeven.

Reviews

Vrouwen die eerder zijn mee geweest gaven aan wat ze de meest waardevolle ervaring van dit weekend vonden:

‘We konden eerlijk en open ons verhaal kwijt en we steunden elkaar.’

‘Het herkennen en erkennen, de Bijbelstudie, met elkaar eten en naar de kerk gaan.’ 

‘Dat ik gezien werd door de gastvrouw. Zij gaf me waardevolle feedback tijdens de waardevolle gesprekken met gasten. Waardevol vond ik dat er voor mij gezorgd werd, ik hoefde niets.’ 

Annuleringsverzekering

Wij adviseren u zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Meer informatie hierover vindt u op de pagina Annuleringsvoorwaarden vakantieweken.

Meer informatie en aanmelden:

Wilt u zich aanmelden? Vul dan onderstaand formulier in.

Wilt u meer informatie? Vul dan het contactformulier in of mail naar gasten.al@voorelkaarvakantieweken.nl of bel Esther Schot 06-23161440.