Vrijwilliger voor jongeren met ASS

Voor de weken voor jongeren met autisme zijn we op zoek naar vrijwilligers die enthousiast zijn om een week met deze jongeren op te trekken. Het is voor deze weken fijn als u:

  • Ervaring en affiniteit heeft met jongeren met een vorm van autisme;
  • Duidelijkheid kunt bieden en rust uitstraalt;
  • Gezien de leeftijdsgroepen bij voorkeur niet te jong bent.

We denken hierbij aan mensen die ervaring hebben in het werken met jongeren en/of groepen.
De vrijwilligers voor de ass-weken bezoeken vier weken van tevoren de gast en zijn ouder(s).

Geplande vakantieweken

Voor D.V. 2024 staan de volgende weken gepland:

  • 5 t/m 9 augustus, Maria Johanna Hoeve, Noordeloos, 18-24 jaar
  • 12 t/m 16 augustus, Reezicht Rouveen, 12-17 jaar
  • 10 t/m 16 augustus, Hoge Hexel, 25-35 jaar

Voor meer informatie over de locatie kan je op de naam klikken.

Meer informatie en/of aanmelden

Wil je je aanmelden als vrijwilliger voor deze mooie weken of heb je een vraag? Vul dan onderstaand formulier in. Super fijn dat je mee wilt om voor onze gasten een mooie vakantie te verzorgen!

Als je het formulier hebt ingevuld is het belangrijk dat je op versturen drukt. Als je dat hebt gedaan wordt je naar boven op de pagina gestuurd. Het kan zo zijn dat het formulier niet goed is verzonden. Om dit te controleren moet je even naar beneden scrollen. Als daar het formulier weg is dan is hij verzonden en ontvangt je een mail. Als het formulier daar nog staat kan het zo zijn dat je per ongeluk een vraag vergeten bent in te vullen. Wil je dat alsnog doen en hem dan verzenden? Je krijgt een mail als je aanmelding goed is binnengekomen. Mocht je geen mail krijgen, controleer dan alstublieft je spam of ongewenste mail in je mailbox. Mocht je echt niks hebben binnengekregen is de kans groot dat wij je aanmelding niet hebben gehad en vragen wij je opnieuw het formulier in te vullen.