Vrijwilliger voor mensen met een lichamelijke beperking

Voor D.V. 2024 staan de volgende weken gepland voor mensen met een lichamelijke beperking:

Klik op de locatie als u meer wilt weten over de voorzieningen.

Vrijwilliger voor de vaarvakantieweken

Voor de vaarvakantieweken hebben we de volgende vrijwilligers nodig: brandweermannen met certificaat om met ademluchtapparatuur te werken (alleen voor het weekend), koks, keukenassistente, verpleegkundigen, artsen, facilitair medewerkers en medewerkers in de zorg.

Vrijwilliger voor alle overige weken

Voor deze vakantieweken hebben we de volgende vrijwilligers nodig: verpleegkundigen, een arts, facilitair medewerkers en medewerkers in de zorg.

Meer informatie en/of aanmelden

Wil je je aanmelden als vrijwilliger voor deze mooie weken of heb je een vraag? Vul dan onderstaand formulier in. Super fijn dat je mee wilt om voor onze gasten een mooie vakantie te verzorgen!

Als je het formulier hebt ingevuld is het belangrijk dat je op versturen drukt. Als je dat hebt gedaan wordt je naar boven op de pagina gestuurd. Het kan zo zijn dat het formulier niet goed is verzonden. Om dit te controleren moet je even naar beneden scrollen. Als daar het formulier weg is dan is hij verzonden en ontvangt je een mail. Als het formulier daar nog staat kan het zo zijn dat je per ongeluk een vraag vergeten bent in te vullen. Wil je dat alsnog doen en hem dan verzenden? Je krijgt een mail als je aanmelding goed is binnengekomen. Mocht je geen mail krijgen, controleer dan alstublieft je spam of ongewenste mail in je mailbox. Mocht je echt niks hebben binnengekregen is de kans groot dat wij je aanmelding niet hebben gehad en vragen wij je opnieuw het formulier in te vullen.