Vrijwilliger voor gasten met dementie

Voor deze vakantieweken zijn we op zoek naar een verpleegkundige, een predikant, medewerkers in de zorg (liefst met kennis van dementie) en facilitair medewerkers. Voor meer informatie over de weken klik hier.

Vakantieweken

Voor D.V. 2024 staat de volgende week gepland voor mensen met dementie en hun mantelzorger:

  • Zaterdag 7 september t/m zaterdag 14 september 2024, Dennenheul, Ermelo, mensen met dementie en hun mantelzorger

Klik op de locatie als je meer wilt weten over de voorzieningen.

Meer informatie en/of aanmelden

Wil je je aanmelden als vrijwilliger voor deze mooie week of heb je een vraag? Vul dan onderstaand formulier in. Super fijn dat je mee wilt om voor onze gasten een mooie vakantie te verzorgen!

Als je het formulier hebt ingevuld is het belangrijk dat je op versturen drukt. Als je dat hebt gedaan wordt je naar boven op de pagina gestuurd. Het kan zo zijn dat het formulier niet goed is verzonden. Om dit te controleren moet je even naar beneden scrollen. Als daar het formulier weg is dan is hij verzonden en ontvangt je een mail. Als het formulier daar nog staat kan het zo zijn dat je per ongeluk een vraag vergeten bent in te vullen. Wil je dat alsnog doen en hem dan verzenden? Je krijgt een mail als je aanmelding goed is binnengekomen. Mocht je geen mail krijgen, controleer dan alstublieft je spam of ongewenste mail in je mailbox. Mocht je echt niks hebben binnengekregen is de kans groot dat wij je aanmelding niet hebben gehad en vragen wij je opnieuw het formulier in te vullen.