Alleengaanden, weduwen en weduwnaars

Bent u weduwe, weduwnaar of alleengaand en bent u zelfredzaam en vitaal genoeg? Dan hebben wij voor u drie mooie vakantieweken in de zomerperiode: : één actieve vakantieweek, één vakantieweek waar activiteiten worden georganiseerd met weinig lichamelijke inspanning en één week waarin er een combinatie is van beide. Ook rond de kerst is er een vakantieweek gepland.

Leiding en programma

Een team van gastvrouw, predikant en vrijwilliger(s) doet er alles aan om u een fijne week te bezorgen. Er is veel ruimte voor onderlinge contacten. De Bijbel staat centraal, zodat u niet alleen uitrust, maar ook bemoedigd wordt door de gezamenlijke kerkgang op zondag, gesprekken, zang, avondsluitingen en Bijbelstudies.

In de actieve week in de Rijp wordt er elke dag gewandeld of met een e-bike gefietst (deze is verplicht en kan eventueel gehuurd worden). We organiseren ook een uitstapje met de bus. We doen spelletjes en er is veel tijd voor onderlinge contacten. Ook is er vrije tijd die u kunt besteden aan lezen, winkelen o.i.d. En er is vooral heel veel gezelligheid.

Ook in Steenwijk is er veel gezelligheid. We maken twee uitstapjes met de bus en voor wie wil en kan wordt er een wandeling gemaakt. We bezoeken bijvoorbeeld een dorpje, doen spelletjes, puzzelen, zijn creatief bezig, maken een quiz en hebben daarnaast tijd voor onderlinge ontmoetingen. Om nog een beetje actief te zijn in deze week staat er (ochtend)gymnastiek op het programma.

De week in Helvoirt is een combinatie van beide weken. Er zijn verschillende momenten in die week waarin een keuze gemaakt kan worden om actief te gaan wandelen of fietsen (e-bike verplicht) of op locatie een minder lichamelijk inspannende activiteit te doen.

In de kerstweek zijn we bezig rondom het kerstevangelie. Er wordt een uitstapje met de bus georganiseerd,  luisteren naar de kersttoespraak van de koning, doen spelletjes, puzzelen, lezen, quizzen, kijken naar een presentatie en zijn creatief bezig. De ochtendgym zal ook hier niet ontbreken.

Spreekt één van deze weken u aan? Meld u zich snel aan!

De prijs is inclusief verblijf, koffie en thee, zowel in het hotel als tijdens de activiteiten.
In het hotel heeft u een eigen kamer tot uw beschikking.

Data en soorten vakantieweken

Voor D.V. 2024 hebben wij de volgende weken gepland staan:

Voor meer informatie over de locatie, kunt u op de naam van de locatie klikken.

Annuleringsverzekering

Wij adviseren u zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Meer informatie hierover vindt u op de pagina Annuleringsvoorwaarden vakantieweken.

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor onze vakantieweken in 2023/2024? Meld u dan aan door onderstaand formulier in te vullen.