Alleengaanden, weduwen en weduwnaars

Bent u weduwe, weduwnaar of alleengaand en bent u zelfredzaam en voldoende mobiel? Dan hebben wij voor u een paar mooie vakantieweken in de zomerperiode: één ‘gewone’ vakantieweek en één actieve vakantieweek. Ook kunt u rond de kerstdagen een weekje weg.

Leiding en programma

Een team van gastvrouw, predikant en vrijwilliger(s) doet er alles aan om u een fijne week te bezorgen. Er is veel ruimte voor onderlinge contacten. De Bijbel staat centraal, zodat u niet alleen uitrust, maar ook bemoedigd wordt door de gezamenlijke kerkgang op zondag, gesprekken, zang, avondsluitingen en Bijbelstudies.

In de actieve week in Zeddam wordt er elke dag  gefietst of gewandeld, maar we organiseren ook een uitstapje met de bus. We doen spelletjes en er is veel tijd voor onderlinge contacten. Ook is er vrije tijd die u kunt besteden aan lezen, winkelen o.i.d. En er is vooral heel veel gezelligheid.

Ook in Doorn is er veel gezelligheid. We maken twee uitstapjes met de bus en voor wie wil en kan wordt er een wandeling gemaakt. We bezoeken bijvoorbeeld een dorpje, doen spelletjes, puzzelen, zijn creatief bezig, maken een quiz en hebben daarnaast tijd voor onderlinge ontmoetingen. Om nog een beetje actief te zijn in deze week staat er (ochtend)gymnastiek op het programma.

In de kerstweek zijn we bezig rondom het kerstevangelie. Er wordt een uitstapje met de bus georganiseerd,  luisteren naar de kersttoespraak van de koning, doen spelletjes, puzzelen, lezen, quizzen, kijken naar een presentatie en zijn creatief bezig. De ochtendgym zal ook hier niet ontbreken.

Spreekt één van deze weken u aan? Meld u zich snel aan!

De prijs is inclusief verblijf, koffie en thee, zowel in het hotel als tijdens de activiteiten.
In het hotel heeft u een eigen kamer tot uw beschikking.

Data en soorten vakantieweken

Voor D.V. 2023 hebben wij de volgende weken gepland staan:

Voor meer informatie over de locaties, kunt u op de naam van de locatie klikken.

Annuleringsverzekering

Wij adviseren u zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Meer informatie hierover vindt u op de pagina Annuleringsvoorwaarden vakantieweken.

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor onze vakantieweken in 2023? Meld u dan aan door onderstaand formulier in te vullen.