Dank- en ontmoetingsmoment 2023

Ging u of uw familielid mee met een VOOR ELKAAR vakantieweek? Bent u op een andere manier bij ons werk betrokken? Of wilt u gewoon meer weten over ons en onze weken?

D.V. zaterdagmiddag 2 september 2023  organiseert de Stichting Voor ELKAAR vakantieweken een Dank- en ontmoetingsmoment. Ook u en jij bent daar van harte welkom!

We willen God danken voor de vakantieweken die plaatsvonden. Daarnaast geven we graag gelegenheid elkaar te ontmoeten. Mensen die onbekend zijn met ons werk, kunnen er deze middag meer van te weten komen. We denken ook aan diakenen die met ons en het werk willen kennismaken.

We organiseren jaarlijks zo’n moment, steeds in een ander deel van het land. Dit jaar zijn we in de Dorpskerk in IJsselmuiden, Dorpsweg 53, 8271 BK. Het programma begint om 14.30 uur en duurt tot circa 16.00 uur. Medewerking verlenen o.a. ds. M.J. Tekelenburg (voorzitter van de stichting) en ds. H.J. Donken (hervormd predikant in Wierden). We zingen samen en er is muzikale medewerking.

Ontmoeting kan plaatshebben vooraf vanaf 13.30 uur en na afloop tot 17.00 uur in het Hervormd centrum De Zaaier, tegenover de kerk, Dorpsweg 38, 8271 BN. Meekijken kan via kerkdienstgemist.nl > H.G. IJsselmuiden/Grafhorst “Dorpskerk”. De kerk en gebouw De Zaaier zijn rolstoeltoegankelijk. De toegang is vrij. Er wordt gecollecteerd voor de vakantieweken.

Komt u ook? Iedereen van harte welkom!