Tot rust komen? Meld je aan voor het oaseweekend!

Een comfortabel huis in het Bourgondische Brabant,  winterse sferen buiten, warmte binnen en een heleboel gezelligheid. We hopen weer mooie dagen te organiseren voor vrouwen die gescheiden zijn of die in de woestijn van de echtscheidingsprocedure een oase van warmte en rust nodig hebben. Hier ondervinden we momenten van (h)erkenning, bezinning en ontspanning met elkaar waarin de Bijbel centraal staat. De groep bestaat uit ongeveer tien vrouwen. Of je nu 25 jaar of 65 jaar bent, je bent van harte welkom.

Locatie: De Katjeskelder in Oosterhout

Wanneer: 10-13 februari 2023

Kosten: € 165,00 voor een tweepersoonskamer, €195,00 voor een éénpersoonskamer.

Tijden: Het weekend is van vrijdagmiddag 16.00 uur tot maandagmorgen 10.00 uur.

Als organisatie hanteren we de coronaregels zoals u die hier kunt vinden.

Terugblik oaseweekend februari 2022

De gasten van het oaseweekend in februari kijken samen terug op een heel fijn weekend. Er was een goede klik en echt openheid. Er is veel gewandeld en in een restaurant koffie gedronken. Op zondag is in Rijssen twee keer een kerkdienst bezocht. Ze hadden met elkaar ook een fijne Bijbelstudie met als thema : “Schuilen bij de Allerhoogste” met verwijzing naar Psalm 91 en Jesaja 32. Bij een volgend oaseweekend zouden de meeste gasten zich weer opgeven.

Reviews

Vrouwen die eerder zijn mee geweest gaven aan wat ze de meest waardevolle ervaring van dit weekend vonden:

‘We konden eerlijk en open ons verhaal kwijt en we steunden elkaar.’

‘Het herkennen en erkennen, de Bijbelstudie, met elkaar eten en naar de kerk gaan.’ 

‘Dat ik gezien werd door de gastvrouw. Zij gaf me waardevolle feedback tijdens de waardevolle gesprekken met gasten. Waardevol vond ik dat er voor mij gezorgd werd, ik hoefde niets.’ 

Annuleringsverzekering

Wij adviseren u zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Meer informatie hierover vindt u op de pagina Annuleringsvoorwaarden vakantieweken.

Meer informatie en aanmelden:

Aanmelden via de website is weer mogelijk. Wilt u zich aanmelden? Vul dan onderstaand formulier in. Wilt u meer informatie: vul dan het formulier in of mail dan naar gasten.al@voorelkaarvakantieweken of bel Diny Mostert (06-51491127).