• Gepubliceerd door
  • Anne-Wil de Koeijer
  • Gepubliceerd op
  • 28 juni 2021

Tot rust komen? Meld je aan voor het oaseweekend in november!

Comfortabel huis in Hoge Hexel, herfstgeuren, warmte en een heleboel gezelligheid. We hopen weer mooie dagen te organiseren voor vrouwen die gescheiden zijn of die in de woestijn van de echtscheidingsprocedure een oase van warmte en rust nodig hebben. Hier ondervinden we momenten van (h)erkenning, bezinning en ontspanning met elkaar waarin de Bijbel centraal staat. De groep bestaat uit ongeveer tien vrouwen. Of je nu 25 jaar of 65 jaar bent, je bent van harte welkom.

Locatie: De Tolpas in Hoge Hexel
Wanneer: 25-28 november 2022

Kosten: € 155,00 voor een tweepersoonskamer, €185,00 voor eenpersoonskamer
Tijden: Het weekend is van vrijdagmiddag rond 15.30u tot maandagmorgen 10.00u.

Als organisatie hanteren we de Coronaregels zoals u die hier kunt vinden.

Terugblik oaseweekend februari 2022

De gasten van het oaseweekend in februari kijken samen terug op een heel fijn weekend. Er was een goede klik en echt openheid. Er is veel gewandeld en in een restaurant koffie gedronken. Op zondag is in Rijssen twee keer een kerkdienst bezocht. Ze hadden met elkaar ook een fijne Bijbelstudie met als thema : “Schuilen bij de Allerhoogste” met verwijzing naar Psalm 91 en Jesaja 32. Bij een volgend oaseweekend zouden de meeste gasten zich weer opgeven.

Reviews

Vrouwen die eerder zijn mee geweest gaven aan wat ze de meest waardevolle ervaring van dit weekend vonden:

‘We konden eerlijk en open ons verhaal kwijt en we steunden elkaar.’

‘Het herkennen en erkennen, de Bijbelstudie, met elkaar eten en naar de kerk gaan.’ 

‘Dat ik gezien werd door de gastvrouw. Zij gaf me waardevolle feedback tijdens de waardevolle gesprekken met gasten. Waardevol vond ik dat er voor mij gezorgd werd, ik hoefde niets.’ 

Annuleringsverzekering

Wij adviseren u zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Meer informatie hierover vindt u op de pagina Annuleringsvoorwaarden vakantieweken.

Meer informatie en aanmelden:

LOADING..